Hoe een succesvolle activiteit opzetten

handen in elkaar

Hier kan je heel wat informatie en inspiratie vinden voor jouw lokale activiteiten. Je kan hier ook een inspirerende spreker voor jouw event vinden.

Infosessies en netwerkactiviteiten: Het UNIZO aanbod  bevat interessante infosessies en model-activiteiten die je kan organiseren voor jouw leden. Voor de voorwaarden kan je terecht bij jouw adviseur lokale werking.

Meer info en aanbod 2020

 

De Sprekers: UNIZO organiseert jaarlijks meer dan 1.000 events voor ondernemers. Op de website De Sprekers verzamelen we de sprekers die de taal van de ondernemer kennen.

De Sprekers  

Wil je de registraties van je activiteiten kunnen opvolgen? Hier vind je een handleiding:

Registraties opvolgen.

mensen gemaakt uit mensen, arm in arm

Informatie: Hoe zit dat weer met Sabam en de Billijke Vergoeding? En met de verzekering en onkostenvergoeding voor vrijwilligers? Kijk snel hieronder op de specifieke pagina's over deze thema's. Je vindt er ook een handige checklist en enkele goede praktijken uit lokale ondernemersverenigingen.

Er bestaat een algemene bedrijfspresentatie van UNIZO. Je kan deze gerust opvragen via je adviseur ondernemersvereniging/regioverantwoordelijke.

Hier kan je het algemeen voorstellingsfilmpje van UNIZO afspelen, kopieer de link en toon het bij aanvang van je activiteit.

Filmpje: dit is UNIZO

Je kan ook een filmpje tonen met de realisaties van het laatste jaar (versie september 2019)

Realisaties 2019